Meniu

SEVILLA NU IZBUTEȘTE VICTORIA

ALAVES

În următoarea rundă din La Liga, se vor întâlni două echipe din extreme opuse ale campionatului: Deportivo Alaves va primi vizita celor de la Sevilla. Alaves se află pe locul 18 în clasamentul ligii, cu 21 de puncte, în timp ce Sevilla este în lupta pentru titlu, fiind pe locul doi, cu 54 de puncte. Alaves se află la trei puncte de zona de siguranță și mai are un meci în plus, astfel că este un meci crucial pentru ei.

Cu toate acestea, cu o singură victorie în precedentele 14 meciuri de campionat, este greu de văzut cum ar putea învinge Sevilla, pretendentă la titlu, pentru trei puncte. Alaves a permis două sau mai multe goluri de șase ori în ultimele zece meciuri de campionat și nu a reușit să marcheze în cinci dintre ele. Alaves nu a câștigat în ultimele opt meciuri cu Sevilla, cu patru înfrângeri și tot atâtea egaluri.

sev

SEVILLA

Sevilla vine după o victorie crucială împotriva lui Real Betis, care i-a menținut la șase puncte în spatele lui Real Madrid. Sevilla va dori să adune puncte acum pentru a-și îmbunătăți perspectivele atunci când cursa se va încălzi, în timp ce liderul campionatului intră într-o perioadă agitată cu meciuri dificile în campionat. Sevilla va fi optimistă la acest meci după ce a câștigat trei din ultimele cinci meciuri și a marcat două sau mai multe goluri în trei dintre aceste meciuri, ceea ce o plasează într-o poziție bună pentru această întâlnire.

Sevilla este neînvinsă în ultimele 12 meciuri din La Liga și a pierdut doar o singură dată în fața lui Real Madrid în ultimele 19 meciuri de campionat. Sevilla a fost nevoită să muncească din greu pentru a remiza 2-2 cu Alaves în cea mai recentă întâlnire, Ivan Rakitic marcând al doilea gol în penultimul minut.
Sevilla nu a avut prea mult noroc în deplasare în ultima vreme, dar va fi mare favorită în acest meci. Ei au un record bun împotriva lui Alaves și au avut performanțe bune în La Liga în ultima vreme. Se preconizează că echipa din deplasare va avea o prestație dominantă, iar noi vom miza pe ea pentru a câștiga ambele reprize.


PUNCTE CHEIE:

  • Alaves a încasat două sau mai multe goluri în șase din ultimele 10 meciuri de campionat.
  • Alaves are o singură victorie în ultimele 14 meciuri de campionat.
  • Sevilla este neînvinsă în ultimele opt meciuri împotriva lui Alaves
  • Sevilla nu a pierdut niciun meci de campionat în ultimele 12 deplasări.