Meniu

SHEFFIELD RATEAZĂ VICTORIA ÎN PRELUNGIRI

SHEFFIELD UNITED

Pentru acest meci din Championship, Sheffield United va primi pe Bramall Lane pe Nottingham Forest. Cu 53 de puncte, gazdele se află pe locul 7, în timp ce oaspeții sunt pe locul 9, cu 51 de puncte. Sheffield United are două puncte avans față de adversarii lor și se află la un punct de locurile de baraj pentru promovare. În cel mai recent meci, a fost învinsă cu 1-0 în fața lui Millwall, prima înfrângere în nouă meciuri în toate competițiile. Sheffield United a rămas neînvinsă în precedentele șapte meciuri disputate pe teren propriu, ultima înfrângere având loc în luna octombrie. Ei se mândresc cu al doilea cel mai bun record defensiv pe teren propriu din campionat, cedând doar 11 goluri în 15 meciuri pe teren propriu, pentru o medie de mai puțin de un gol pe meci. Sheffield United a rămas neînvinsă în ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu împotriva lui Nottingham Forest, ultima înfrângere fiind în 2004.nott
NOTTINGHAM FOREST

Nottingham este, de asemenea, în lupta pentru un loc de promovare, doar trei puncte despărțindu-i de ultimul loc. În ultimele zece meciuri, au înregistrat doar o singură înfrângere. În acest timp, au câștigat Cupa Angliei în fața echipelor din Premier League Arsenal și Leicester City. Cu toate acestea, au pierdut două din precedentele cinci meciuri în deplasare. Nottingham are un record puternic în deplasare în campionat, având doar patru înfrângeri în cele 15 meciuri jucate în deplasare. Ei știu că o victorie îi va plasa în fața lui Sheffield United, iar o înfrângere îi va plasa pe poziția a șasea, dacă Luton Town pierde meciul lor.


Acest meci se anunță a fi o bătălie titanică, deoarece ambele echipe se luptă pentru un loc în postsezon, doar două puncte le despart în clasament. Sheffield a fost zgârcită în apărare în acest sezon, dar nici nu a reușit să marcheze în ultima vreme. Credem că acest meci va avea puține goluri, de aceea mergem cu pariul sub 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • Cinci din ultimele șase meciuri ale lui Sheffield United au avut sub 2,5 goluri.
  • Au păstrat cinci meciuri fără gol în ultimele șase partide.
  • Sheffield United nu a reușit să înscrie în trei din ultimele cinci meciuri.
  • Trei din ultimele patru meciuri ale lui Nottingham au produs sub 2,5 goluri
  • În doar unul dintre ultimele cinci meciuri disputate de Nottingham în deplasare au marcat ambele echipe.