Meniu

MIDDLESBROUGH DĂ LOVITURA LA UNITED

MANCHESTER UNITED

Acest meci din turul al patrulea al Cupei Angliei opune Manchester United și Middlesbrough pe Old Trafford. Gazdele se află în prezent pe locul 4 în Premiership, cu 38 de puncte, în timp ce oaspeții sunt pe locul 6 în Championship, cu 45 de puncte. United a câștigat ultimele patru meciuri, cel mai recent fiind o victorie cu 1-0 în fața lui West Ham. Cu această victorie, au reușit să treacă în fața celor de la Hammers în clasament. Cu toate acestea, au jucat mai multe meciuri decât Arsenal și Tottenham Hotspur, care se află la doar două puncte în spatele lor în clasament.

Cea mai mare șansă a lui United de a câștiga trofee este Cupa Angliei, pe care a câștigat-o de 12 ori, dar nu a mai câștigat-o din sezonul 2015/16. Ei au trecut de un meci tensionat din turul al treilea împotriva lui Aston Villa, câștigând cu 1-0. United a câștigat 28 din ultimele 31 de meciuri din Cupa FA împotriva unor adversari din ligile inferioare, inclusiv opt meciuri consecutive fără să cedeze vreun gol.

MANU
MIDDLESBROUGH

Middlesbrough a fost într-o formă excelentă în ultima vreme, urcând pe pozițiile de playoff din Championship. În ultimele șase meciuri, au pierdut doar o singură dată. În runda precedentă, s-au bucurat de un triumf palpitant cu 3-2 în fața echipei Mansfield din Liga a doua. În campionat, au pierdut o singură dată în ultimele zece meciuri, în fața celor de la Blackburn Rovers.

Middlesbrough a fost trasă la sorți împotriva lui United în Cupa Angliei de 11 ori, mai mult decât orice altă echipă. Au câștigat trei din precedentele 10 meciuri, cel mai recent triumf fiind înregistrat în sezonul 2001/02, când au ajuns până în semifinale. Middlesbrough nu a câștigat niciodată Cupa FA, cea mai bună clasare a sa fiind o înfrângere în finala din 1997.United are o istorie de a obține victorii pe teren propriu și anticipăm un alt meci strâns. Middlesbrough se va configura defensiv pentru această întâlnire, deoarece vor dori să nu primească goluri. Credem că acest meci va fi decis de un singur gol, prin urmare, sub 2,5 goluri este un pariu BUN pentru acest meci.


PUNCTE CHEIE:

  • Trei dintre ultimele șase meciuri ale lui United au produs peste 3,5 goluri.
  • United a păstrat un scor alb în ultimele două meciuri disputate pe teren propriu.
  • Au doar o singură înfrângere în ultimele 13 meciuri din toate competițiile.
  • Middlesbrough a păstrat cinci meciuri fără gol în ultimele nouă partide.
  • Nu au reușit să înscrie decât o singură dată în ultimele 14 meciuri.