Meniu

KONYASPOR ÎȘI CONSOLIDEAZĂ LOCUL 2

KONYASPOR

În această confruntare din Superliga Turciei, Konyaspor primește vizita lui Giresunspor pe stadionul Konya Buyuksehir Belediye. Cu 45 de puncte, gazdele ocupă locul doi în clasament, în timp ce oaspeții se află pe locul 16, cu 26 de puncte. Konyaspor se află la nouă puncte în spatele lui Trabzonspor în clasament, deși are un meci în minus. Cu o victorie în acest meci, vor putea reduce diferența la șase puncte.

Aceștia se află într-o formă excelentă, având o singură înfrângere în ultimele 10 meciuri, care a fost împotriva lui Sivasspor în ianuarie. Bilanțul lor pe teren propriu este mult mai bun, cu o singură înfrângere în ultimele 22 de meciuri în toate competițiile. Konyaspor a avut un sezon fantastic datorită unei apărări impunătoare. Au primit doar 16 goluri, cele mai puține din campionat. În medie, ei cedează mai puțin de un gol pe meci.

KONY

GIRESUNSPOR

Forma recentă a lui Giresunspor a fost teribilă, cu doar o singură victorie în ultimele șapte meciuri. Ca urmare a declinului lor recent, au coborât pe locul 16, la două puncte deasupra zonei de retrogradare. Dacă mai multe rezultate vor fi în defavoarea lui Giresunspor, s-ar putea să se regăsească în temuta zonă de retrogradare.

Sarcina lor este cu atât mai dificilă cu cât joacă împotriva celui mai mare club de pe teren propriu din campionat. Cu o victorie și o remiză în ultimele două întâlniri în deplasare, aceștia sunt neînvinși. În ultimele cinci meciuri cu Konyaspor, au suferit o singură înfrângere.

Ambele echipe sunt disperate după puncte: Konyaspor vrea să își mențină în viață speranțele la titlu, în timp ce Giresunspor vrea să evite retrogradarea. Echipa gazdă are un palmares imaculat și nu putem vedea altceva decât o victorie acasă. Mizăm pe victoria lui Konyaspor cu un scor sub 2,5 goluri.


PUNCTE CHEIE:

  • În ultimele cinci meciuri ale lui Konyaspor s-au marcat sub 2,5 goluri.
  • În ultimele șapte meciuri au păstrat cinci meciuri fără goluri.
  • Konyaspor a primit un singur gol în ultimele șase meciuri pe teren propriu.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale lui Giresunspor au produs sub 2,5 goluri.
  • Aceștia au păstrat doar o singură foaie albă în ultimele 11 meciuri.