Meniu

PRIMUL SUCCES PENTRU NEWCASTLE

NEWCASTLE

Newcastle va fi încurajată de performanța recentă, în care a remizat 1-1 cu Norwich, în ciuda faptului că a rămas în zece oameni la începutul meciului. Burnley vizitează St. James Park pentru al doilea meci consecutiv pe teren propriu. Newcastle se află pe ultimul loc în campionat, cu doar șapte puncte, și nu a reușit să câștige niciun meci în 14 partide din acest sezon. Burnley are două puncte în fața lor, cu zece, dar a jucat cu un meci mai puțin.

Aceasta este o confruntare obligatorie în fața colegilor de eșalon, iar dacă vor câștiga, se vor alătura lui Burnley cu 10 puncte, deși au jucat cu un meci mai mult. Forma de acasă a lui Newcastle s-a îmbunătățit ușor în ultimele săptămâni, cu două remize în ultimele două meciuri. Ei trebuie să câștige dacă vor să fie considerați favoriți pentru a juca în Championship în sezonul următor.

fffg

BURNLEY

Burnley a remizat pentru a treia oară consecutiv cu Wolves în cea mai recentă întâlnire, extinzându-și seria de invincibilitate la patru meciuri. Se află pe locul 18, la trei puncte de play-off. Cu patru egaluri și trei înfrângeri în acest sezon, încă nu au câștigat în deplasare în campionat.

După ce au obținut prima lor victorie în al zecelea meci, există indicii de revenire, deoarece au ajuns la trei meciuri fără înfrângere și ar trebui să fie optimiști în acest meci împotriva unei echipe care nu a câștigat încă în acest sezon. Burnley nu a reușit să câștige în ultimele șase vizite pe St James Park, remizând de patru ori și pierzând de două ori.


Deși este la începutul sezonului, acest meci este catalogat ca fiind o luptă pentru retrogradare, iar Newcastle va avea probleme serioase dacă nu va câștiga. Disperarea echipei gazdă va duce la prima victorie a sezonului. În acest meci, alegem Newcastle pentru a pune capăt seriei de victorii.


PUNCTE CHEIE:

  • Newcastle a încasat 30 de goluri în acest sezon, la o medie de 2,1 goluri pe meci.
  • Newcastle a ajuns la opt meciuri fără victorie acasă.
  • În zece din ultimele douăsprezece meciuri ale lui Newcastle, ambele echipe au marcat.
  • Burnley a marcat doar șase goluri în deplasare, la o medie de sub un gol pe meci.
  • În patru din ultimele șase meciuri ale lui Burnley, ambele echipe au marcat.