Meniu

ARSENAL, FĂRĂ REPLICĂ LA PALACE

CRYSTAL PALACE

Crystal Palace este în plină ascensiune pentru a termina în prima jumătate a clasamentului, iar luni va înfrunta pe Arsenal în încercarea de a continua pe acest drum. Palace se află acum pe locul 12 în Premier League, cu 34 de puncte, în timp ce Arsenal este pe locul 4, cu 54 de puncte. Pe lângă faptul că urmărește o clasare în prima jumătate a clasamentului, Crystal Palace se află în continuare în cursa pentru Cupa Angliei, după ce în cel mai recent meci a învins-o pe Everton cu 4-0. Ei se vor concentra aici pe obiectivele din campionat, iar trei puncte vor fi un impuls uriaș.

În toate competițiile, Palace a rămas neînvinsă în ultimele șase meciuri. Cu toate acestea, au doar două victorii în ultimele zece meciuri de campionat. Ei au rămas neînvinși în ultimele patru meciuri de campionat, dar forma lor de acasă a fost dezamăgitoare, cu doar o singură foaie curată în cinci meciuri. Crystal Palace este, de asemenea, fără victorie în aceste cinci meciuri de campionat pe teren propriu, pierzând trei și nereușind să înscrie în două.

ars
ARSENAL

În 2022, Arsenal a avut un parcurs fantastic în campionat, pierzând doar în fața lui Liverpool și Manchester City, precum și cedând puncte în egalul 0-0 cu Burnley. Ei au șapte victorii în ultimele zece meciuri de campionat care vin în această confruntare. Ei au învins Aston Villa cu 1-0 în ultimul lor meci pentru a se recupera după un eșec de 2-0 acasă cu Liverpool, și există vești bune despre reabilitarea apărătorului Takehiro Tomiyasu mergând în acest meci. Mikel Arteta, care tocmai a câștigat titlul de Managerul lunii, va fi nerăbdător să înceapă luna aprilie într-o notă puternică.

Tunarii nu au reușit să înscrie decât în două din ultimele zece meciuri de campionat, marcând două sau mai multe goluri în patru din ultimele șase. Arsenal a avut anterior dificultăți în a aduna puncte în deplasare, dar acest lucru nu mai este cazul; au câștigat cinci meciuri consecutive în deplasare și au păstrat trei meciuri fără goluri. În ultimele cinci meciuri disputate în deplasare, au marcat 14 goluri, în timp ce au primit doar trei.Arsenal, care urmărește o clasare pe locul patru, are un meci în plus; se află pe un parcurs bun, iar una dintre problemele lor - jocul în deplasare - a fost rezolvată. Crystal Palace, pe de altă parte, a avut probleme acasă în ultimele meciuri și va fi outsider în acest meci. Pe baza palmaresului celor două echipe, acasă și în deplasare, pariază pe victoria lui Arsenal.

PUNCTE CHEIE:

  • Crystal Palace este neînvinsă în ultimele patru meciuri de campionat.
  • Arsenal are șapte victorii în ultimele 10 meciuri de campionat.
  • Crystal Palace are două victorii în ultimele 10 meciuri de campionat.
  • Arsenal a câștigat fiecare din ultimele cinci meciuri de campionat disputate în deplasare.
  • Crystal Palace nu are nicio victorie în ultimele cinci meciuri de campionat disputate pe teren propriu.