Meniu

CELTIC O ZDROBEȘTE PE RANGERS

CELTIC

Derby-ul Old Firm este printre noi, Celtic va înfrunta Rangers în lupta pentru primul loc. Celtic se află pe locul doi în clasament, la două puncte în spatele liderului Rangers, cu 54 de puncte. Celtic a câștigat ultimele cinci meciuri și a rămas neînvinsă în ultimele 13 partide, câștigând 12 dintre ele. Singura dată când nu a câștigat în ultimele 13 meciuri a fost o remiză cu St. Mirren, iar singura înfrângere din ultimele 23 de meciuri a fost în Europa League, contra lui Bayer Leverkusen.

Au păstrat doar patru meciuri fără gol în ultimele zece partide, iar în celelalte șase, ambele echipe au marcat. Celtic a marcat două sau mai multe goluri în patru din ultimele cinci meciuri și a câștigat 14 din ultimele 17 întâlniri din Premiership. Celtic a învins-o pe Dundee United cu 1-0 în ultimul său meci și va încerca să își ia revanșa înfrângerea cu 1-0 suferită în fața lui Rangers la începutul acestui sezon.

celt

RANGERS

Rangers, la fel ca Celtic, se află într-o serie de 13 meciuri fără înfrângere și va căuta o apărare mai puternică decât în ultimul meci, o remiză 3-3 cu Ross County. A fost al doilea egal în cinci meciuri, iar modul în care au remizat îi va irita foarte mult, deoarece au revenit de la un gol în minus, au luptat bine, doar pentru a se preda în prelungiri. Partea bună este că au păstrat trei meciuri fără goluri în precedentele cinci partide și au marcat două sau mai multe goluri în șase din ultimele zece.

Au șapte meciuri fără goluri în precedentele zece partide, iar șapte dintre acestea s-au încheiat cu mai puțin de 2,5 goluri. În campionat, ambele formații au marcat în meciurile lui Rangers în deplasare și vin după două remize consecutive în deplasare. Rangers va fi încurajată de un record de șapte meciuri fără înfrângere împotriva lui Celtic, dintre care șase victorii.Ambele echipe au avut performanțe bune în confruntările anterioare și am anticipat o luptă acerbă pentru dreptul de a se lăuda în acest meci. Faptul că primul loc este în joc se adaugă la așteptările noastre privind o luptă acerbă. Rangers au dominat acest meci în confruntările recente, dar identificarea unei favorite clare este dificilă. Un lucru este cert: ambele au o serie puternică de goluri și vom paria pe amândouă pentru a marca.PUNCTE CHEIE:

  • Rangers este neînvinsă în șapte meciuri împotriva lui Celtic.
  • Celtic este neînvinsă în ultimele 13 meciuri.
  • Rangers este neînvinsă în ultimele 13 meciuri.
  • Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele 10 meciuri de campionat disputate de Rangers în deplasare.
  • Ambele echipe au marcat în șase din ultimele 10 meciuri ale lui Celtic.