Meniu

SENEGAL AJUNGE FĂRĂ EMOȚII ÎN FINALĂ

BURKINA FASO

Burkina Faso a avut un început dificil la AFCON 2021, dar lucrurile s-au îmbunătățit de atunci și va concura pentru un loc în finală. Se vor confrunta cu Senegal în semifinale și vor încerca să capitalizeze pe performanțele lor bune de până acum. Burkina Faso a ținut piept Tunisiei în sferturile de finală, câștigând cu 1-0, deși a jucat în zece oameni.

Dango Ouattara, marcatorul golului Burkina Faso împotriva Tunisiei, a fost eliminat în minutul 82 și va rata semifinalele. Burkina Faso nu marcase mai mult de un gol în niciunul dintre cele cinci meciuri disputate până acum în această competiție. Două dintre cele cinci meciuri s-au încheiat la egalitate, unul dintre ele forțând ca meciul să se decidă la lovituri de departajare.

burk

SENEGAL

Senegal, la fel ca Burkina Faso, se luptă pentru primul său titlu AFCON din istorie. A ajuns de două ori în finală, ultima dată la cea mai recentă ediție, unde a pierdut cu 1-0 în fața Algeriei. Senegal pare să fie bine pregătită pentru sarcina care o așteaptă, în ciuda unui început lent al competiției, înainte de a exploda după faza grupelor.

Senegal vine după o victorie cu 3-1 în fața Guineei Ecuatoriale, în care a primit gol pentru prima dată în această campanie. Senegal a marcat trei goluri în fiecare dintre primele patru meciuri disputate înainte de sferturile de finală. Vor fi și mai entuziasmați pentru semifinale și, cu noua lor încredere în atac, vor fi favoriți.
Leii lui Teranga și-au redescoperit flerul de a marca
și au fost letali în atac împotriva Guineei Ecuatoriale. Acesta va fi un meci mai dificil decât cele cu care s-au confruntat până acum în fazele eliminatorii, dar Senegalul va fi foarte puternic cu toți jucătorii săi cheie disponibili. Încă nu au pierdut în această bătălie, iar noi îi vom încuraja să câștige.

PUNCTE CHEIE:

  • Burkina Faso nu a marcat mai mult de un gol în cele cinci meciuri disputate la AFCON 2021.
  • Ultimele patru meciuri ale Burkina Faso au produs sub 2,5 goluri.
  • Patru din ultimele cinci meciuri ale Senegalului au produs sub 2,5 goluri.
  • Senegal a marcat mai mult de un gol în două dintre cele cinci meciuri disputate la AFCON 2021.
  • Burkina Faso a pierdut o dată la AFCON 2021.