Meniu

BAYERN CÂȘTIGĂ SPECTACULOS LA FREIBURG

FREIBURG

Când Bundesliga se va relua după pauza internațională, Freiburg va găzdui liderul campionatului, Bayern Munchen, pe stadionul Europa Park. Cu 45 de puncte, gazdele ocupă locul cinci, în timp ce Bayern se află pe primul loc, cu 63 de puncte. Freiburg urmărește două obiective în acest sezon: o clasare în primele patru locuri în Bundesliga și o victorie în DFB Pokal.. Obiectivul pe termen scurt este obținerea a trei puncte, care i-ar putea duce pe locul patru, deoarece RB Leipzig are un meci dificil în deplasare cu Borussia Dortmund.

Freiburg a pierdut șapte din ultimele opt meciuri disputate în toate competițiile. Ei au o serie de șase meciuri fără înfrângere în campionat, iar trei dintre ultimele cinci meciuri de campionat au produs peste 2,5 goluri. Ei vin la acest meci după ce au remizat 0-0 cu ultima clasată, Greater Furth, fiind a doua oară când nu reușesc să marcheze în zece meciuri de campionat. În trei din ultimele cinci meciuri, ambele echipe au marcat.

mcu


BAYERN MUNCHEN

De asemenea, Bayern Munchen este neînvinsă în ultimele șapte meciuri și a pierdut o singură dată în ultimele zece partide. Au marcat două sau mai multe goluri în șase din ultimele zece meciuri și nu au reușit să înscrie în niciunul din ultimele 74 de meciuri de campionat. Bayern ar putea fi o selecție ușor de câștigat în acest meci, care va fi gătit de agentul lor record Freiburg, dar apărarea lor va trebui să fie mai strânsă.

Ei au trei foi albe în ultimele cinci meciuri, în timp ce doar două din ultimele 11 meciuri împotriva lui Freiburg s-au soldat cu foi albe. Bayern Munchen a câștigat opt din ultimele 11 întâlniri cu Freiburg, dar ambele echipe au marcat în ultimele șapte întâlniri. S-au marcat peste 2,5 goluri în fiecare dintre ultimele cinci întâlniri.

Bayern Munchen a marcat două sau mai multe goluri în șase din ultimele zece meciuri de campionat; nicio echipă din campionat nu a marcat mai multe goluri decât ea. Freiburg a fost și ea consistentă în atac și va încerca să îi supere pe giganți în acest meci. Nu este clar dacă acest lucru se va întâmpla, dar un lucru este sigur: vor fi goluri în acest meci, așa că mizați ca ambele echipe sa marcheze.


PUNCTE CHEIE:

  • Freiburg nu a reușit să înscrie în două din ultimele 10 meciuri de campionat.
  • Ambele echipe au marcat în patru din ultimele șase meciuri de campionat ale lui Freiburg.
  • Trei dintre ultimele cinci meciuri ale lui Freiburg au avut peste 2,5 goluri.
  • Bayern Munchen a marcat în fiecare din ultimele 74 de meciuri de campionat.
  • Trei din ultimele cinci meciuri ale lui Bayern în deplasare au produs peste 2,5 goluri.