Meniu

SUCCES FACIL AL LUI CITY ÎN CUPĂ

PETERSBOROUGH

În turul al cincilea al Cupei Angliei, campioana din Premier League, Manchester City, se va deplasa pe terenul unei echipe din Championship, Peterborough United, amenințată cu retrogradarea. Peterborough United va da piept cu cel mai dificil adversar de până acum în acest sezon și va fi puternic defavorizată. Echipa din Championship vine după un eșec cu 3-0 acasă cu Hull City, care a fost a șasea înfrângere consecutivă.

În ultimele zece meciuri, au o singură victorie și nu au reușit să înscrie în șapte dintre ele. Peterborough a pierdut șapte din ultimele zece meciuri, ceea ce îi aduce în acest meci într-o perioadă foarte proastă de formă.

MNC

MANCHESTER CITY

Manchester City, pe de altă parte, are performanțe admirabile și este o candidată viabilă la titlu. Un meci împotriva lui Peterborough United va fi considerat pur și simplu un adversar slab în ochii lor. City vine după o victorie greu de obținut în Premier League împotriva lui Everton, iar acesta va fi un meci mult mai ușor. Victoria cu 1-0 a cetățenilor în fața lui Everton a fost a opta în zece meciuri.

Ei sunt puternici atât în apărare, cât și în atac; au patru meciuri fără goluri în precedentele cinci partide și au marcat două sau mai multe goluri în patru dintre ele. City nu va fi descurajat de gândul de a juca în deplasare, deoarece au rămas neînvinși în ultimele opt meciuri în deplasare și au păstrat trei meciuri consecutive fără goluri.

Manchester City este clar favorită în acest meci; în prezent conduce în clasamentul Premier League și va înfrunta cea mai slabă echipă din campionat. Acesta va fi cel mai dificil adversar al lui Peterborough în acest sezon și, având în vedere recordul lor recent, nu ne așteptăm la o surpriză. Manchester City este favorită să câștige cu o foaie curată.


PUNCTE CHEIE:

  • Peterborough United nu a obținut nicio victorie în ultimele șase meciuri.
  • Peterborough United are șapte înfrângeri în ultimele 10 meciuri.
  • Peterborough United nu a reușit să înscrie în șapte din ultimele 10 meciuri.
  • Manchester City are opt victorii în ultimele 10 meciuri.
  • Manchester City are patru meciuri fără gol primit în ultimele cinci meciuri.