Meniu

SPARGE MILAN SERIA NEAGRĂ?

GENOA

AC Milan a avut o perioadă dificilă în ultima vreme, dar ar trebui să beneficieze de o pauză în meciul din deplasare cu Genoa, în etapa a 15-a din Serie A italiană. Genoa se află pe locul 18, cu 10 puncte, în timp ce Milan se află pe locul 2, cu 32 de puncte. Gazdele au una dintre cele mai puține victorii din Serie A în acest sezon (una) și vin după o serie de 11 meciuri pierdute.

Nu au reușit să își mărească numărul de victorii de la victoria cu Cagliari din ziua a treia a meciului. Genoa are doar șapte puncte din 30 posibile în ultimele zece meciuri și nu a reușit să înscrie în trei dintre ultimele patru partide. Genoa a pierdut cinci din ultimele opt meciuri disputate pe teren propriu în Serie A și a primit două sau mai multe goluri în șapte dintre ele.

DDF

AC MILAN

Milan a pierdut doar o singură dată în ultimele nouă întâlniri cu Genoa. Au început prost acest meci, dar speră să revină pe drumul cel bun în curând. Ei vin după o înfrângere cu 3-1 pe teren propriu cu Sassuolo, în care Alessio Romagnoli a marcat înainte de a fi eliminat, și va lipsi din această partidă ca urmare. Singura victorie a lui Milan în ultimele cinci meciuri a venit în Liga Campionilor, împotriva lui Atletico Madrid, și a venit târziu.

A fost, de asemenea, singura partidă fără gol primit în precedentele șase meciuri, dar ambele echipe au marcat în celelalte cinci. Milan a încasat șapte goluri în ultimele două meciuri din campionat și nu a avut o linie albă în patru. Cu toate acestea, au un record bun în deplasare în campionat, cu 12 victorii în 15 meciuri, iar acest lucru ar trebui să le ofere un avantaj.


Milan a avut probleme în ultimele meciuri, dar ar trebui să fie mai bine aici. Au avut un parcurs frumos în deplasare în campionat, în ciuda apărării lor teribile. Genoa este una dintre cele mai slabe echipe din campionat în acest sezon și nu au nicio șansă împotriva lui Milan, prin urmare, pariază pe victoria lui Milan.


PUNCTE CHEIE:

  • Milan a câștigat 12 din ultimele 15 meciuri disputate în deplasare în Serie A.
  • Milan a marcat în fiecare din ultimele 15 meciuri din campionat.
  • Genoa a primit două sau mai multe goluri în șapte din opt meciuri de campionat disputate pe teren propriu.
  • Genoa nu a reușit să înscrie în trei din ultimele patru meciuri.
  • Genoa are o singură victorie în campionat în acest sezon.