Meniu

EGAL SPECTACULOS PENTRU VULPI

SOUTHAMPTON - LEICESTER

Jamie Vardy, mijlocașul ofensiv al lui Leicester, este pe cale să aibă un sezon mai bun decât cel precedent (15 goluri), iar internaționalul englez s-ar putea apropia de cele mai bune sezoane ale sale din 2015-2016 (24 de goluri) și 2019-2020. (23 daruri). După 13 zile de competiție, internaționalul englez, în vârstă de 34 de ani, a marcat deja 9 goluri, situându-se pe locul al doilea în Premier League, după Mohamed Salah de la Liverpool (11 daruri). Vardy începuse acest nou regim de pregătire marcând de șapte ori în primele opt meciuri din Premier League, înainte de a suferi o accidentare și de a fi ținut pe tușă pentru următoarele cinci partide, care au inclus Liga Europa și Premier League.

sou-lei


Vardy a fost proaspăt și plin de zel pe banca de rezerve în meciul cu Legia (3-1), joi, în C3. El a fost, de asemenea, proaspăt și plin de zel împotriva lui Watford (4-2), duminică. Fiul nativ al lui Sheffield a fost deosebit de eficient, marcând de două ori în decurs de opt minute, chiar înainte de pauză, pe două livrări decisive ale lui Maddison. Numărul 9 de la Leicester City, care a jucat anterior pentru Norwich, Brighton și Crystal Palace, este de asemenea un succes în deplasare și speră să facă fileurile să tremure la St.Stadium, Mary's, așa cum a făcut-o în octombrie 2019 (9-0).

Jamie Vardy a redescoperit bucuria de a marca în acest weekend după o perioadă dificilă de două luni în care nu a marcat (o disetă de cinci meciuri). Internaționalul englez va sosi la Southampton pentru a începe o serie menită să-l prindă pe portarul lui Liverpool, Mohamed Salah.

PUNCTE CHEIE:

  • Jamie Vardy a marcat de 3 ori în ultimele două vizite la St. Mary's Stadium.
  • Apărarea lui Southampton a luat bătaie în ultimele două meciuri, primind 6 goluri.
  • Atacantul lui Leicester este al doilea cel mai bun marcator din Premier League, cu 9 goluri, după Mohamed Salah (11 goluri).
  • Vardy a marcat de două ori în weekend, în victoria cu 4-2 în fața lui Watford.
  • Vardy exportă bine...A marcat 3 goluri în cele 6 meciuri jucate de Leicester în deplasare.